dijous, 8 de gener del 2015

Propera trobada amb l'obra de Michelle C. Corasanti

Comencem el 2015 amb una nova trobada del club de lectura d'adults, serà el dijous 29 de gener, per comentar la lectura, "Com el vent entre els ametllers", una novel·la de Michelle Cohen Corasanti, escriptora americana d'origen jueu que qüestiona la manera en què els israelians gestionen la convivència amb els palestins i proclama la idea que és el diàleg i no les armes el que durà la pau a aquelles terres.

Resum de l'obra
 L’Ichmad Hamid és un nen palestí superdotat per a les matemàtiques, però massa petit encara per entendre el conficte polític de la zona on viu amb la seva família. L’empresonament del seu pare per part del’exèrcit israelià farà que obri els ulls de cop a la realitat i descobreixi què és viure amb la por constant de perdre-ho tot; què és viure en un territori ocupat. Una història de supervivència, un crit de socors a favor de tots els innocents, una alenada d’esperança.

L'autora

Michel Cohen Corasanti

Va créixer en una família de fortes conviccions religioses. Es va llicenciar en estudis de l'Orient Mitjà a la Universitat Hebrea de Jerusalem i té un màster en el mateix àmbit a la Universitat de Harvard. És advocada especialitzada en dret internacional i drets humans.


Entrevista a Palestinalibre.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada