dijous, 12 de febrer de 2015

La botiga vintage Astor Place

La propera lectura del club d'adults serà el 26 de febrer, com sempre, a les 7 del vespre i parlarem d'aquesta novel·la
  
  
La botiga vintage Astor Place d'Stephanie Lehmann
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traducció: Rosa Maria Borràs Montané
Pàgines: 448
ISBN: 978-84-297-7221-0

 Nova York, 2007: quan l’Amanda, propietària de la botiga de roba vintage Astor Place, visita una vella dama de l’alta societat novaiorquesa per comprar-li uns vestits antics, no sap que un dels objectes li revelarà un passat ple de secrets.
Amagat enmig de les vores cosides a mà d’un maniguet de pell, l’Amanda descobreix un diari del 1907. Pertany a l’Olive Westcott, una jove rica que va viure a Nova York fa més de cent anys. En contra dels costums de l’època, l’Olive no volia casar-se i tenir fills, sinó que so­miava convertir-se en cap de compres d’uns grans magatzems. La mort sobtada del pare i la crisi financera de principis de segle, però, la van arrossegar fins a les portes de la pobresa. Envoltada de noies treballadores, va haver de lluitar per sobreviure i adaptar-se a un món completament diferent del que ella coneixia.
A mesura que avança en la lectura del diari, l’Amanda descobreix que la seva vida i la de l’Olive tenen molt en comú i s’adona que amb quaranta anys ja és hora que ella també resolgui els dubtes pendents sobre la relació que manté, encari el futur i tiri endavant la botiga.

Primer capítol en pdf

Booktràiler


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada